Hvorfor kjøpe en billett?

I 2006 kom FN med en erklæring om Sudan som et av verdens desidert minst utviklede land. FN anslo at 90% av befolkningen sør i landet levde i ekstrem fattigdom. En viktig årsak til dette er all volden, blodsutgytelsen og ødeleggelsene som har rammet menneskene i dette området de siste femti årene.

Våre VIPer er nøkkelpersoner i arbeidet med å bygge opp og skape forandring og fred i denne delen av verden. Ved å kjøpe en billett, eller deler av en billett, hjelper du oss med å dekke kostnadene for en flyreise med ett av våre Cessnafly. Hver eneste flytur er med på å skape håp og forandringer i Sør-Sudan.

Konfliktene det siste året har igjen fått store konsekvenser. Omlag en halv million mennesker har blitt tvunget på flukt og til flyktningeleire. Nå har forholdene roet seg og vi kan igjen fly til de områden som har vært for farlige på grunn av kamphandlinger. VIPene har større behov for flytransport enn noen sinne.

Skjønner du hvorfor vi ser på dem som VIP?

Realiteten er at mange av VIP-passasjerene våre ikke ville klart å få til så mye som de gjør uten MAF.

På grunn av frivillige gaver fra generøse mennesker som deg, kan vi tilby billige flygninger og få folk ut og fram til deler av Sør-Sudan der mennesker har desperat behov for hjelp.

Kjøp billetter

GI MED BANKKORT:
Gi med bankort ovenfor
GI MED MOBILEN:
Send MAF til 2377 (200,-)
GI MED VIPPS:
Nummer 77777  i app
På vegne av alle våre VIPer,
takk for støtten!

Bli med som VIP-passasjer sammen med MAF-pilot Eivind Johannes Lindtjørn i Sør-Sudan!
Vi trenger hjelp av deg for å hjelpe våre VIPer? Kunne du tenke deg å betale billetten for en av dem?

Dette er ikke noen vanlig flytur på første klasse

Eivind-og-passasjererDet er ingen varme håndklær eller bortskjemming ombord. Det er ikke underholdning underveis  - det er ikke engang trykkabin.

Tar du en nærmere kikk på passasjerene der de sitter stuet sammen bak i ett av våre Cessnafly, på vei til en avsidesliggende landsby i Sør-Sudan, vil du neppe tenke at “dette er passasjerer på første klasse”.

Men ikke la skinnet bedra, for dette er våre VIP’er, våre førsteklasses og prioriterte passasjerer.

Her er det ikke styrtrike forretningsfolk eller kjendiser. De har ikke tykke lommebøker og omgås ikke med pamper og overklassen, men i våre øyne er de svært viktige personer.

Vi verdsetter passasjerene våre høyt, for vi vet at de forandrer verden på helt konkrete måter hver gang de flyr med oss.

Men vi trenger hjelp av deg for å kunne fly dem. Kan du tenke deg å kjøpe billetten til en av våre VIP-passasjerer?

Hvordan gi: Du kan gi med bankkort øverst på denne siden! Du kan også sende en sms: MAF til 2377  (200,-) eller gi med VIPPS (søk på MAF i app).

Fly 1. klasse med MAF

Tillatt bagasje

Matrasjoner
Medisiner
Bygningsartikler
Undervisningsmatriell

In-flight underholdning

Se ut av vinduet
Les et MAF-magasin

In-flight måltid

Medbrakt mat

Skriv inn din melding øverst (gave med bankkort), så vil vi sende den ned til Sør-Sudan!

MAF's flyoperasjoner i Sør-Sudan

Programsjef:
Bastiaan de Waal
Ansatte:
30 (11 misjonærer, 24 nasjonale)
Flyvninger i 2015:
3,255
Flåte:
4 x Cesscna 208B Caravan
1 x Cessna 182CMA
Flystriper:
106
MAF-etablering:
1950
Passasjerer i 2015:
8,540
Partnere:
133: Kirkens Nødhjelp, Medair, Oxfam, Save the Children, Tearfund, WHO, World Vision etc..

- Dette av noen av våre VIPer - Very Important Passangers! -

Dette er Jill

Jill er en av våre VIPer. Hun driver en liten klinikk i Old Fangak, en liten by 50 mil nord for hovedstaden Juba. Det finnes ingen bilveier opp dit. Jill jobber for The Atlas Sudan Medical Project, en grasrotorganisasjon med frivillige som driver samfunnsutvikling i de mest fjerntliggende og fattige delene av Sør-Sudan. Da vi fløy Jill tilbake etter at hun hadde flyktet unna opptøyene, ventet det 50 pasienter med skuddskader. Noen av dem hadde reist 10 mil for å komme seg til klinikken. I løpet av et år flyr vi opp mot tusen legespesialister og 70 tonn medisinsk utstyr i Sør-Sudan. Vi kan med sikkerhet fastslå at landet trenger disse VIPene.

Dette er pastor Edward

Edvard elsker landet sitt. Han er en pastor ned et dypt ønske om å oppleve forandringer, og kjærligheten han viser til sine medmennsker er smittsom. I elleve år bodde pastor Edward i eksil på grunn av herjingene til Bashir. Han forteller at han har sett tusenvis av døde landsmenn på grunn av ”kuler og sult”. Nå arbeider han for Baptistmisjonen og er involvert i alle mulige initiativ for å skape bedre levekår for befolkningen (inkludert Water Harvest International). Han er lidenskapelig opptatt av å forsøke å møte alle slags behov som mennesker har som følge av krig og elendighet. Vi elsker å fly ham, for vi vet at det skjer fantastiske ting rundt ham hver gang han kommer til et nytt sted.

Dette er Water Harvest International

Water Harvest International (WHI) uten tvil VIPer! De jobber intenst for å bore brønner som gir rikelig med vann for landsbyer og lokalsamfunn over hele det østlige Afrika. Så langt har de bygd 237 brønner. På plasser som Kajo Keji har det større betydning enn bare rent vann. Tidligere måtte kvinnene gå lange veier, ofte om natten, for å hente vann fra nærmeste elv. Mange ble voldtatt. Dette er ikke lenger et problem. WHI er bare én av 400 organisasjoner som vi samarbeider med. Andre er Kirkens Nødhjelp, Tearfund, Christian Mission Air, SIM og Redd Barna.

Dette er Kenneth

Kennet leder prosjektene til en fantastisk liten organisasjon som heter Seed Effect (frøeffekten). De gir mikrolån til enkeltpersoner i to små landsbyområder. Siden oppstarten i 2009 har de hjulpet 800 personer og forvaltet 3 millioner kroner. Det har ført til et bedre liv for tusenvis av barn og har forvandlet familier og hele landsbyer. Seed Effect er helt avhengig av våre flygninger for at de skal kunne holde driften gående. Vi er begeistret herfra til månen og tilbake, for at vi kan stå skulder ved skulder med dem i arbeidet.


Vi trenger hjelp av deg for å hjelpe våre VIPer? Kunne du tenke deg å betale billetten for en av dem i dag?

Hvordan gi: Du kan gi med bankkort øverst på denne siden!
Du kan også sende en sms: MAF til 2377  (200,-) eller gi med VIPPS (søk på MAF i app).

 

Mission Aviation Fellowship (MAF) er en internasjonal misjons- og bistandsorganisasjon og et flyselskap som opererer mer enn 140 småfly fra baser i over 25 land, og lander på ca. 3000 flystriper – ofte under svært krevende forhold. Vi har hovedkontorer i England, Australia og USA. Hvert tredje minutt er det et MAF-fly som letter eller lander et sted i verden.

MAF Norge  |  +47 33 48 07 80  |  maf@maf.no  |  maf.no

 

Tusen takk! Vi behandler betalingen din.

Å vente er som regel ikke så veldig spennende… men det kan være det!

I fjerne fjelldaler på Papua Ny-Guinea venter innbyggerne i de små landsbyene med sitrende spenning på duren fra MAF-flyet. For dem betyr den lyden store forandringer. Det er lyden av hjelp, lyden av utvikling, lyden av redning.

Gaven du nettopp har gitt fører til at menneskene i slike øde fjelldaler får det de venter på. Gaven din til våre flyoperasjoner fører til at liv forvandles.

Tusen takk - ikke bare for at du venter - men fordi du viser at du bryr deg og at du vil dele noe av det du har med noen du ikke kjenner. Men som trenger mer enn noen andre.